KONKURRANSE - STRØMSVEIEN 65-67

KONKURRANSE - STRØMSVEIEN 65-67

KONKURRANSE - BOLIG OG NÆRING

BOLIG
Leilighetene er gjennomgående med store solrike balkonger mot gårdsrommet og mindre balkonger mot gaten. Leilighetene har effektive planløsninger med riktig antall funksjoner. Det er lagt vekt på møblerbarhet og ønske om gjennomgående stort rom som den sentrale delen av leiligheten.
Balkongene mot gårdsromssiden er store og nås både fra foreldresoverom og fra spiseplass. Disse kan møbleres og benyttes som uteområde. Balkongene mot gatene gjør det mulig å ha vindu fra gulv til 2,3 m som kan pusses. Balkongen er dyp nok til en oppstilling med bord og to stoler, men ikke til full middagsoppdekking. Vi ser for oss frontede glassrekkverk og gjennomskinnelige balkonger. Et fint sted å ha potteplanter og krydderurter om sommeren.
Leilighetene er store og romslige. Takhøyden er 270 cm. Det unike i løsningen er at alle leiligheter har direkte adkomst fra trapperom / heis som kommer direkte fra parkeringsanlegg i U1 og U2 etasje. Leilighetene er tilrettelagt for universell utforming.

NÆRING
Hele første etasje er brukt til næringslokaler. Den buede veggen av glass slipper lys inn og fungerer som en ledevegg for passasjen. I det store midtrommet kan det bli et treningsstudio, hvor man ser inn på aktivitetene. Andre etasje kan også benyttes til næring. Det er vist i plan andre etasje. Men bare mot Støperiveien. Den eksisterende bankbygingen kan også bygges på to etasjer for næring, slik at den totalt blir fire etasjer.